8. november 2010

Gode drømmer pysj

Jeg har funnet opp noe som gjør underverker mot mareritt - rett og slett en liten genistrek.... Vi har innført "Gode Drømmer Pysj"! Det er en "magisk pysj" som gjør at man bare får gode drømmer... 

Slik gjøres det:
1. Gå til innkjøp av en herlig ny pysj.
2. Si til den lille håpefulle lille poden som drømmer og roper om natta, at denne pysjen er en SUPER pysj som gjør at alt det skumle forsvinner og at det bare kommer fine drømmer.
3. Resultatet blir at det bare kommer gode drømmer og barnet sover natten igjennom.
4. Ikke finn på å vaske pysjen de neste ukene ..... hahaha.

TanteTe gjorde nemmelig den brøleren, med å skulle vaske pysjen.... Kveld kom og pysjen hang på tørkestativet og poden kunne bare ikke legge seg uten den pysjen! For nå var jo de vonde drømmene borte og hva ville skje dersom han ikke hadde på pysjen??? I en håndvenning måtte kruttet finnes opp på nytt og vi innføre "Gode Drømmer Pysj 2" - og har du sett - den virket den også!

Men du skjønner vel at denne herlige pysjen fra Polern O Pyret kan kurere det meste? Den finnes til gutt og jente i alle størrelser fra baby til 146/158.

Jeg har lenge ønsket meg denne herlige Bambi-lampen, som skal stå ved sengen til en liten drømmer, nattlys gjør også underverker:)
Den hadde vel kanskje skremt vekk et og annet monster, i alle fall det som tydeligvis har flyttet inn under senga til husets 6-åring.
Håper du får søte drømmer!

1 kommentar:

  1. Du det der va jo en kjempelur idè som bare Tante Te kunne funnet på! ;) Kopierer den hvis vi blir plaga her i huset.

    Ha en fiiin dag!! KLÆM

    SvarSlett